У Кропивницькому проживають семеро довгожителів

Вересень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

У Кропивницькому проживають семеро довгожителів, які зустріли свої сто і більше весен.

Сьогодні, 30 вересня з нагоди відзначення в Україні Дня ветерана і Міжнародного дня похилого віку до кожного з них завітали додому представники міської влади, щоб подякувати їм за їх життя і побажати ще довгих років на цій землі.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Заступник міського голови Наталія Дзюба і керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко знайшли сьогодні найтепліші слова, щоб сказати їх Євдокії Сидорівні Вовненко, Антону Філатовичу Волчеку, Матвію Арефійовичу Звончуку, 101 – річним Фросині Тихонівні Горбаренко і Клавдії Арсентіївні Шавіловій та найповажнішіим за віком кропивничанам, 102 - річним Ганні Петрівні Григор'євій та Пелагеї Федосіївні Четвертак.

Наталія Дзюба і Альвіна Бондаренко разом зі щирими побажаннями здоров’я вручили довгожителям грошову допомогу з міського бюджету по одній тисячі гривень кожному.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool