У Кропивницькому пройде літній Кубок Кіровоградщини з КВН

Серпень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

У суботу, 27 серпня, о 18-00 у Кіровограській обласній філармонії пройде Літній Кубок Кіровоградщини з КВН. Про це  повідомили організатори Кубку.

Літній Кубок Кіровоградщини – другий в серії кубкових ігор Відкритої обласної Ліги КВН Кіровоградської області. Два переможці Кубку пройдуть до Супер-кубку, де позмагаються за серйозні призи і звання чемпіона Кіровоградщини з КВН.
До участі в Літньому Кубку уже подали свої заявки команди із Одеси, Кропивницького, Києва, Дрогобича, Ірпеня, Полтави, Скадовська та інших міст.
Ведучий Кубку – учасник «Ліги Сміху-2016» на 1+1 Артем Дамницький (м. Прилуки).
Нагадаємо, під час Весняного Кубку КВН, що проходив 27 травня, визначилися перші два учасники Супер-кубку – збірна Кропивницького та Полтави «I Love Валєра» та «Давай поки нікого нема» з Тернополя.
Відкрита обласна ліга КВН Кіровоградської області діє під патронатом Кіровоградської обласної ради. Генеральний партнер ліги – агропромислова корпорація «Greenstone».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool