У Кропивницькому проводять транспортний експеримент

Лютий 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1658 | Коментарі: 0

Управління транспорту міської ради розвантажить найпопулярніші пасажирські маршрути міста. Таке завдання спеціалісти профільного управління отримали під час апаратної наради міського голови Андрія Райковича сьогодні, 6 лютого, повідомляє сайт міськради

Щоб допомогти пасажирам діставатися з віддалених мікрорайонів обласного центру, управління транспорту запровадило експеремент, який виявився вдалим

 Два тижні тому з Великої Балки запустили додаткову маршрутку. Вона від’їжджає у фіксований час, о 7.30, не з кінцевої, а з проміжної зупинки на провулку Ананіївському.

З допомогою додаткової маршрутки вдалось розвантажити транспортний потік в години пік та підвищити якість перевезень. Подібні експерименти необхідно запроваджувати і на інших маршрутах, переконаний Андрій Райкович.

- Спробуйте від зупинок, де збирається у ранковий час багато людей, в певний час поставити автобуси. Це можна сьогодні зробити на 111-му і на 8-му та на інших перевантажених маршрутах, - запропонував міський голова. - Якщо навіть в таких умовах ви будете шукати варіанти, радитись з пасажирами, реагувати на критичні моменти, ситуацію можна покращити і люди неожмінно це помітять і відзначать.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool