У Кропивницькому провели роз’яснювальну роботу на річці Сугоклея

Лютий 20, 2018 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

Незважаючи на мінливість погоди, що чергує відлигу та мороз, любителі підлідного лову поспішають скористатись нагодою та посидіти з вудкою, поки ще дозволяє товщина криги на водоймах.

В обласному центрі також є декілька «рибних» місць, які вподобали рибалки. Саме тут рятувальники постійно нагадують громадянам про трагічні наслідки необережної поведінки на кризі.

20 лютого фахівці Управління ДСНС в області вкотре провели роз’яснювальну роботу на річці Сугоклея у м. Кропивницький для попередження громадян про небезпеку виходу на нестійку кригу.

З метою розповсюдження інформації про те, як уникнути нещасних випадків на льоду та як діяти, коли опинився у крижаній ополонці, рятувальники проводили роз’яснювальні бесіди та роздавали листівки застережного характеру усім, хто в цей день вирішив випробувати долю на тонкій кризі та ризикнути заради декількох рибин своїм здоров’ям чи навіть життям.

Рятувальники розповідали про ознаки нестійкої криги, наводили статистику нещасних випадків на воді у зимовий період та пояснювали громадянам, яких заходів безпеки необхідно вжити, якщо все-таки плануєш підлідну риболовлю. Інколи найменша дрібниця – мотузка чи довга палиця – може вберегти від загибелі, а обізнаність про правила безпечної життєдіяльності не дозволить зробити необачний крок.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool