У Кропивницькому провели профілактичні бесіди в мікрорайоні Балашівка (ФОТО)

Вересень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

19 вересня фахівці прес-служби Управління ДСНС в області провели профілактичні бесіди із перехожими в мікрорайоні Балашівка обласного центру.

Розмова рятувальників та громадян починалася із запитання: «Чи дотримуєтесь ви правил пожежної безпеки у повсякденному житті?»

Зазвичай люди відповідають ствердно, але зізнаються, що інколи, виконуючи звичні дії автоматично, не можуть згадати, чи вимкнули праску перед виходом з дому, чи перекрили газ тощо. Рятувальники нагадували, що саме такі випадки, коли справді людина не вимкнула побутову техніку з розетки, стають фатальними. І добре, якщо пожежа знищить лише майно. Крім того, небезпека завжди чатує на любителів поєднувати алкоголь і куріння в ліжку. У стані сп’яніння людина швидко засинає, а алкоголь значно знижує рівень чутливості. Запалена цигарка, випавши з рук людини, починає тліти на підлозі, на килимку або на ліжку. Їдкий дим спричиняє отруєння людини навіть уві сні і якщо не поспіє вчасно допомога, настає смерть.

Також фахівці Служби порятунку попереджали людей про необхідність контролювати стан електропроводки, опалювальних побутових систем, ховати від дітей небезпечні предмети чи суміші. А ще нагадали правила поведінки при виявленні старих боєприпасів, що, пролежавши у землі з часів Другої світової війни, знову повсякчас нагадують про страшне минуле.

На листівках, які рятувальники роздавали громадянам, стисло викладені усі ці застереження.

У Кропивницькому провели профілактичні бесіди в мікрорайоні Балашівка (ФОТО)

У Кропивницькому провели профілактичні бесіди в мікрорайоні Балашівка (ФОТО)

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool