У Кропивницькому провели пізнавально-розважальну акцію (ФОТО)

Жовтень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Багато років поспіль рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області проводять громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», мета якої – привернення уваги широкої аудиторії до питання дотримання правил безпеки життєдіяльності та популяризації професії рятувальника.

Тому й недивно, що ця акція вже стала традиційною в усіх навчальних закладах області та на неї чекають з нетерпінням.

19 жовтня фахівці пожежно-рятувальної служби завітали до приватного вищого навчального закладу «Кропивницький інститут державного та муніципального управління», на базі якого провели пізнавально-розважальну акцію. Рятувальники ознайомили студентів із будовою пожежно-рятувального автомобіля та оснащенням, яке перебуває на озброєнні Служби порятунку. Продемонстрували гасіння умовної пожежі та рятування постраждалого з задимленого приміщення. Із захопленням учні з допомогою рятувальників спробували здійснити подачу води з пожежного ствола, як це відбувається у реальних умовах під час гасіння пожежі. Після цього вогнеборці нагадали усім присутнім основні правила пожежної безпеки, яких потрібно неухильно дотримуватись у повсякденному житті, а саме: не перевантажувати електричні мережі, перевіряти справність газового та електрообладнання, не розводити багаття на відкритих територіях поблизу будівель тощо.

Великий ентузіазм у студентів викликала участь у цікавих конкурсах. Бажаючих було досить багато, тому довелось декілька разів повторити їх. Кожен із присутніх мав можливість сфотографуватись біля пожежної техніки з рятувальниками та поспілкуватись із піротехніком щодо небезпечних предметів, на які можна натрапити під час прогулянки.

Без сумніву, акція ще раз довела, що бійці Служби порятунку «101» вміють не лише ліквідовувати надзвичайні події та ситуації, а й дарувати гарний настрій оточуючим. А ще варто зазначити, що проведення такого заходу – ще один важливий аспект виховної роботи та свідчення того, що виховати відповідального громадянина можна, тільки вклавши в нього важливі знання.

Прес-служба У ДСНС в області

У Кропивницькому провели пізнавально-розважальну акцію (ФОТО)

У Кропивницькому провели пізнавально-розважальну акцію (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool