У Кропивницькому провели національно-патріотичну акцію

Серпень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 472 | Коментарі: 0

24 серпня 1991 року Верховна Рада України прийняла Акт проголошення незалежності України. Роки незалежності стали для українців справжнім тестом на витривалість, зрілість, згуртованість та незламність.

Що значить бути патріотом держави, що кожен з нас може зробити для рідної землі – ці питання хвилюють кожного українця у нелегкі для нашої Батьківщини часи.

Відповідь на них спробували знайти учасники національно-патріотичної акції «Цвіти, Україно, в добрі і красі!», що пройшла у бібліотеці-філії №4.

Бібліотекарі нагадали присутнім про основні історичні події нашої держави на шляху до незалежності, значення незалежності як символу споконвічного прагнення українського народу, героїв, що поклали свої життя у боротьбі за незалежну та територіально цілісну Україну.
Огляд книжкової виставки «Незалежна Україна: шлях до мети», що експонується у читальній залі, доповнив знання відвідувачів про історію становлення української державності.

Під час конкурсу «Найкращі побажання Україні» кожен висловив щирі слова любові рідній державі. Працівники бібліотеки побажали усім добра і миру, злагоди, порозуміння, взаємоповаги і згуртованості. Наостанок було проведено патріотичний флешмоб «Україна – це ми!» та конкурс на кращий малюнок для малечі.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool