У Кропивницькому провели інтерактивну лекцію

Березень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

30 березня відбувся черговий етап із серії практичних психологічних занять, спрямованих на поліпшення соціально-психологічного клімату в колективі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області.

Так, психологами Управління ДСНС України у Кіровоградській області з працівниками навчально-методичного центру було проведено інтерактивну лекцію на тему: «Навички успішного спілкування». Під час заняття були використані інструменти та методи практичної психології, а саме: нейролінгвістичного програмування (НЛП). 

Застосування даних навичок буде корисним для більш успішного спілкування як у міжособистісних стосунках всередині колективу, так і у викладацькій діяльності працівників навчально-методичного центру.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool