У Кропивницькому провели інформаційний рейд

Липень 04, 2022 | Новини | Переглядів: 2081 | Коментарі: 0

Триває інформаційний марафон щодо запобігання загибелі людей під час ворожих обстрілів. Служба порятунку проводить просвітницькі заходи на об’єктах із масовим перебуванням людей, мета яких – мотивувати людей до беззаперечного виконання алгоритму безпеки під час повітряної тривоги.

Приклади численних смертей та каліцтв людей, які під час ворожих бомбардувань не зважали на сигнал повітряної тривоги, не сховались в укриттях, а перебували в ТРЦ чи інших об’єктах, свідчать про нагальну необхідність постійно нагадувати громадянам, що немає місця в Україні, де можна почуватись у безпеці.

Так, сьогодні фахівці Служби порятунку разом із поліцейськими провели інформаційний рейд серед жителів обласного центру біля місць масового перебування людей. Рятувальники роздали пам’ятки щодо дій під час повітряної атаки та закликали кропивничан реагувати на сингал тривоги та берегти своє життя.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool