У Кропивницькому провели благодійну акцію для вихованців спеціальної школи

Грудень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 464 | Коментарі: 0

У рамках проєкту «Щедрий вівторок – Всеукраїнський день добрих справ» працівники бібліотек-філій №4 та №8 Міської централізованої бібліотечної системи МЦБС м. Кропивницького провели благодійну акцію для вихованців спеціальної школи для дітей з вадами слуху.

Діти дізналися від бібліотекарів про традиції святкування дня добрих справ, пограли у гру «Відгадай героя казки», охоче взяли участь у майстер-класі з виготовлення ялинкової прикраси «Паперовий янгол».

Бібліотекарі наголосили, що добрі вчинки потрібні нам у житті і залежать від наших душевних зусиль, а взаєморозуміння, милосердя, привітні усмішки та гарні стосунки завжди є головними, а людина є творцем добра.

Тож, чиніть добрі справи!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool