У Кропивницькому проведено відпрацювання у мікрорайоні Балашівка (ФОТО)

Березень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити відпрацювання житлового сектора щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки, особливо під час опалювального періоду.

Адже через роботу приладів опалення, печей, груб, камінів без належного догляду та контролю кількість пожеж у домівках громадян зростає.

При цьому також збільшується кількість загиблих на пожежах. Щоб цього не траплялось, рятувальники проводять активну масово-роз’яснювальну роботу серед населення, особливо непрацюючого, яке не має змоги отримати знання з пожежної безпеки за місцем роботи чи навчання. Працівники пожежно-рятувальної служби в індивідуальних бесідах нагадують про необхідність дотримання правил безпеки та розповсюджують пам’ятки й листівки із застереженнями.

29 березня відпрацювання проведено у мікрорайоні Балашівка в обласному центрі.

Звертаємось також до усіх громадян дбати про власну безпеку: обережно користуватись відкритим вогнем у побуті, відмовитись від паління у ліжку та не залишати непогашених недопалків і сірників, суворо дотримуватись правил експлуатації приладів і систем опалення, бути обережними у поводженні з електрострумом, а також пильнувати дітей та дбати про їхню безпеку.

Прес-служба У ДСНС в області

Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити відпрацювання житлового сектора щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки, особливо під час опалювального періоду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool