У Кропивницькому проведено штабне тренування з ліквідації надзвичайних ситуацій

Березень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

29 березня відбулось штабне тренування органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області щодо ліквідації надзвичайних ситуацій у разі виникнення аварії на залізничному транспорті.

Тренування проводились з метою удосконалення навичок керівників у приведенні підпорядкованих органів управління в готовність до дій за призначенням з ліквідації надзвичайних ситуацій у разі виникнення аварії на залізничному транспорті; відпрацювання злагодженості дій органів управління цивільного захисту; організація взаємодії та всебічного забезпечення під час реагування на надзвичайні ситуації; надання практичних навичок із збору, обробки та аналізу інформації про обстановку, підготовки даних для прийняття рішення, планування дій органів управління та сил, своєчасного доведення задач до підлеглих, безперервного управлінні ними під час проведення рятувальних та інших невідкладних робіт; перевірка готовності органів управління та сил цивільного захисту області до виконання завдань за призначенням.

Згідно із задумом навчань, через пошкодження залізничної колії, трапилася аварія на залізничному транспорті, внаслідок якої із пошкодженої ємності витекло понад 10-20 тонн небезпечної хімічної речовини.
Надзвичайна ситуація, яка виникла внаслідок даної аварії, вимагає проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, евакуацію постраждалого населення та забезпечити його життєдіяльність.

У ході тренувань на належному рівні відпрацьовано взаємодію усіх сил та засобів органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool