У Кропивницькому проведено рейд з благоустрою міста

Липень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

27 липня інспекторами спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради разом з представниками Кіровоградської міської дружини проведено рейд з благоустрою міста

 У ході якого було здійснено обстеження санітарного стану наступних вулиць: вул. Великої Перспективної, вул. Сугокліївської, вул. Цілинної, вул. Дарвіна, вул. Бєляєва, вул. Івана Олінського, вул. Юрія Коваленка, вул. Вокзальної, вул. Генерала Жадова, вул. Космонавта Попова, вул. Волкова, вул. Пушкіна, вул. Андріївської, вул. Руслана Слободянюка , вул. Шульгиних, вул. Комарова.

За виявлені порушення Правил благоустрою м. Кіровограда складено 12 протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та виписано 12 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool