У Кропивницькому проведено фізкультурно-оздоровчі заходи серед ветеранів АТО (ФОТО)

Грудень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 583 | Коментарі: 0

Вчора, 04 грудня 2018 року з нагоди Дня Збройних Сил України на базі обласного госпіталю для ветеранів війни Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА проведено фізкультурно-оздоровчі заходи серед ветеранів АТО та військовослужбовців ЗСУ «Сильні духом».

В урочистостях взяли участь: голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Анатолійович Кузьменко, головний лікар обласного госпіталю для ветеранів війни Геннадій Петрович Сябренко, керівник Центру допомоги учасникам АТО Кіровоградської ОДА Нікітін Вадим Леонтієвич, директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” Дмитро Олександрович Янчук та багато інших запрошених гостей.

Сергій Кузьменко побажав військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань та вручив членам громадських організацій відзнаки Президента України “За гуманітарну участь в антитерористичній операції” і грамоти ОДА.
Керівник Центру допомоги учасникам АТО Кіровоградської ОДА Нікітін Вадим Леонтієвич вручив “Ікони пам’яті” рідним загиблих медиків під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Крім цього, від обласного госпіталю для ветеранів війни оголошено подяки волонтерам з нагоди Міжнарожного дня волонтера.
Спортивна частина заходів розпочалася із показових виступів солістів народного ансамблю бального танцю “Конвалія” та майстрів спорту з художньої гімнастики, студенток факультету фізвиховання ЦДПУ ім.В.Винниченка.
Після чого всі бажаючі мали змогу продемонструвати свою фізичну підготовленість у змаганнях з армреслінгу, гирьового спорту, хокею на столі та дартсу. Переможці в усіх видах змагань були нагороджені дипломами, медалями та сувенірною продукцією, а команда хірургічного відділення – переможці змагань в загальнокомандному заліку отримала від обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” пам’ятний кубок.

У Кропивницькому, проведено фізкультурно-оздоровчі заходи, серед ветеранів АТО (ФОТО)

У Кропивницькому, проведено фізкультурно-оздоровчі заходи, серед ветеранів АТО (ФОТО)

Дякуємо всім учасникам змагань, адже головне не перемога, а участь, сила духу, азарт та позитив від спілкування з колегами, побратимами та друзями.

Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” дякує співорганізаторам та партнерам заходу: обласному осередку Союзу гирьового спорту України, КДЮСШ № 3, федерації хокею на столі, ансамблю бального танцю “Конвалія”, відділенню художньої гімнастики факультету фізвиховання ЦДПУ ім.В.Винниченка, ДЮСШ № 1 та всім, хто долучився до цього заходу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool