У Кропивницькому пропонують рятуватись від спеки у бібліотеці

Липень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

Поспішають ознайомитися з книжковими новинками читачі бібліотеки-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи (вул. Яновського, 60). Дитяча поличка нещодавно поповнилася цікавими ілюстрованими виданнями маленьких патріотів «Свята моєї України», «Кобзарик», хрестоматіями сучасної української дитячої літератури, що дають уявлення про минуле й традиції українського народу.

Дітям, які вивчають або вдосконалюють свої знання з англійської мови, пропонуємо книги з серії «Читаю англійською» - «Мері Поппінс» Памели Треверс та «Пригоди Тома Сойєра» Марка Твена.

Користується популярністю серед дітей віршована казка Павла Чорного «Татова книжка», яка розкриває світоглядні орієнтири праведного дорослого життя доступною мовою мудрих діалогів і казкових метафор.

Романи сучасних українських авторок Ніни Фіалко, Світлани Талан, Валентини Мастєрової, Дари Корній, Дарини Гнатко, Тетяни Брукс та Наталії Гурницької не залишаються поза увагою чарівного жіноцтва, захоплюючи вже з першої сторінки і не відпускаючи до останньої. Сюжети, наповнені багатьма життєвими віражами у людських долях, читаються легко і залишають враження для роздумів.

Тож, запрошуємо любителів читання до нашої книгозбірні на зустріч з цікавою сучасною літературою, як українських так і зарубіжних авторів.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool