У Кропивницькому прокуратура проситиме суд призначити суворіший запобіжний захід депутату, який морив голодом сина

Жовтень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 жовтня, до Новоукраїнського районного суду слідчим, за погодженням з процесуальним прокурором, внесено клопотання щодо зміни горе-батьку, - депутату Новоукраїнської районної ради, запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою

Прокуратура клопотатиме перед слідчим суддею про зміну запобіжного заходу на суворіший, у зв’язку з систематичним та грубим порушенням умов перебування під цілодобовим домашнім арештом. Підозрюваний неодноразово, без дозволу слідчого, залишав житло, а також здійснював поїздки до обласного центру.

Нагадаємо, прокурором області Анатолієм Коваленком було повідомлено про підозру депутату Новоукраїнської районної ради за ст.166 Кримінального кодексу України, тобто у злісному невиконанні батьківських обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки. Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний не піклувався про здоров’я та фізичний розвиток свого трирічного сина, якого було обмежено в харчуванні, штучно створено для нього незадовільні побутові умов та не вживались заходи щодо його лікування. Вказане спричинило тяжкі наслідки здоров’ю дитини.

Крім того, в рамках слідства за вчинення аналогічного злочину повідомлено про підозру матері потерпілої дитини.
Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool