У Кропивницькому продовжуються зухвалі крадіжки комунального майна

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

У Кропивницькому продовжуються випадки зухвалих крадіжок комунального та спільного чи особистого майна мешканців житлових будинків.

На це звертає увагу Головне управління житлово-комунального господарства міської ради і висловлює занепокоєння, що в сучасному цивілізованому суспільстві трапляються прикрі випадки такого варварства, якому складно знайти розумне виправдання.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Злодії, шукаючи легких шляхів наживи, продовжують нагрівати руки, викрадаючи дороговартісне ліфтове обладнання, дощоприймальні решітки, металеві люки та труби, огорожі, автоматичні вимикачі у під’їздах будинків, лічильники, електричні дроти, опалювальні прилади (батареї), дорожні знаки, кутники з високовольтних опор,- відзначив начальник головного управління Віктор Кухаренко. - Відновлення ж викраденого майна лягає непосильним тягарем на плечі житлово-експлуатаційних організацій, мешканців будинків та міського бюджету.

За словами Віктора Кухаренка, не гребують зловмисники і найсвятішим, скоюючи акти вандалізму на кладовищах та меморіалах: наживою стають металеві огорожі, пам’ятні та ритуальні атрибути.

Головне управління житлово-комунального господарства міської ради звертається до всіх мешканців міста бути уважними до підозрілих осіб, що можуть нанести потенційну шкоду майну або ж взагалі викрасти його.

У разі, якщо ви стали свідками крадіжок комунального майна чи актів вандалізму, або ж виявили підозрілих осіб, не зволікайте - негайно звертайтеся до аварійно–диспетчерської служби (15-80, моб. 066 506 36 94) та правоохоронних органів (102).
Нагадуємо власникам приймальних пунктів металобрухту, що приймальні пункти будь-якої форми власності не мають права приймати брухт явно злочинного походження: люки, сотні метрів дротів, пам’ятні знаки чи плити тощо.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool