У Кропивницькому продовжують проводити роз'яснювальну роботу з мінної безпеки (ФОТО)

Грудень 28, 2022 | Новини | Переглядів: 1283 | Коментарі: 0

Працівники ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед громадян, які звернулись по допомогу до Пункту Незламності, розташованих біля ринку «Європейський» та у мікрорайоні Ковалівка м. Кропивницький.

 У Кропивницькому рятувальники продовжують проводити роз'яснювальну роботу з мінної безпеки (ФОТО)

У Кропивницькому рятувальники продовжують проводити роз'яснювальну роботу з мінної безпеки (ФОТО)

У Кропивницькому рятувальники продовжують проводити роз'яснювальну роботу з мінної безпеки (ФОТО)


У першу чергу, рятувальники зосередили увагу кропивничан на правилах безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Зокрема, сапер групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення продемонстрував макети різних боєприпасів, сучасних і застарілих, розповів про механізм їх дії та вибухові властивості. Окремо наголошувалось, що міни, які не спрацювали, залишаються смертельно небезпечними, і що ворог маскує вибухівку під побутові речі, іграшки, гаджети тощо.

Надзвичайники наголосили, що внаслідок ворожої агресії третина країни замінована і на повне її очищення потрібні роки. Тому необхідно бути максимально обережними і особливо оберігати дітей, навчати їх правил безпеки.

У процесі роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюдили серед населення листівки із застереженнями, а також друковану продукцію навчального змісту, надану UNICEF.

 ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool