У Кропивницькому продовжують перевіряти заклади освіти (ФОТО)

Травень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

Співробітники Головного управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів продовжують здійснювати обстеження садочків, шкіл, закладів професійної освіти та вишів на території області.

У Кропинвицькому продовжують перевіряти заклади освіти

У Кропинвицькому продовжують перевіряти заклади освіти

У Кропивницькому продовжують перевіряти заклади освіти

Співробітники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області 17 травня проінспектували училища, загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади обласного центру та у громадах району.

У процесі обстеження освітніх закладів інспекторським складом було проведено інструктажі з персоналом щодо дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації. Зокрема, надзвичайники нагадали, як користуватись вогнегасником та іншими первинними засобами пожежогасіння, як організувати евакуацію з приміщень та що робити до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Про результати інспектувань будуть поінформовані органи управління освітою, районні військові адміністрації та балансоутримувачі, власники закладів освіти. Окремо буде підготовлено звіт про стан утримання укриттів у закладах.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool