У Кропивницькому продовжують навчати громадян правилам запобігання інфікуванню COVID-19

Квітень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують долучатись до проведення протиепідемічних заходів, пов'язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції. 

Зокрема, в обласному центрі активно триває роз’яснювальна робота серед населення про способи запобігання інфікуванню вірусом СOVID-19.

22 квітня фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з представниками обласної організації Червоного Хреста провели роз'яснювальну роботу серед жителів мікрорайону Кущівки м. Кропивницький, під час якої розповсюдили листівки і пам'ятки з порадами, як захиститися від коронавірусної інфекції. До проведення профілактичної роботи в обласному центрі за ініціативи курсантського самоврядування приєднався і курсант 3-го курсу Черкаського інституту пожежної безпеки Ілля Кривенко.

Організатори профілактичного рейду розповідали кропивничанам про ситуацію із поширенням вірусу на території області і міста, пояснювали, чому необхідно суворо дотримуватись усіх обмежувальних заходів, та навчали способам запобігання зараженню CОVID-19. Крім того, громадянам нагадували правила особистої гігієни та поведінки у громадських місцях, яких слід дотримуватись, щоб не захворіти. Також рятувальники та представники Червоного Хреста розклеїли листівки на зупинках громадського транспорту та в інших багатолюдних місцях.

У ДСНС України у Кіровоградській області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool