У Кропивницькому продовжують ліквідовувати наслідки негоди

Липень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники ГУ ДСНС в області надавали допомогу по усуненню перешкод, що створювали для життєдіяльності населення 27 аварійних дерев та гілок. 

Зокрема розпилювали та прибирали 8 аварійних дерев і гілок кропивницькі рятувальники у обласному центрі і Кропивницькому районі (вул. Шульгіних, Глінки, Медвєдєва, Комарова, Бобринецький шлях, Пушкіна обласного центру та вул. Весняна с. Сонячне Кропивницького району).

Рятувальники 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка прибрали гілки дерева, що повисли на електродротах по вул. Залізнична селища. Бійці 23 ДПРЧ м. Мала Виска, 31 ДПРЧ смт Новоарахнгельськ, 20 ДПРЧ м. Долинська та 15 ДПРЧ смт Добровеличківка розпиляли та прибрали дерева, що впали на проїжджі частини (вул. Європейська м. Мала Виска, вул. Центральна смт Новоархангельськ, вул. Центральна с. Тернове та с. Гаївка Новоукраїнського району). Подібну допомогу надали і рятувальники 16 ДПРЧ м. Помічна (вул. Перемоги), 11 ДПРЧ м. Олександрія (пр. Соборний) та 32 ДПРЧ смт Петрове (вул. Центральна та Каштанова).

Протягом доби, що минула, рятувальники ГУ ДСНС в області надавали допомогу по усуненню перешкод, що створювали для життєдіяльності населення 27 аварійних дерев та гілок.

Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool