У Кропивницькому продовжують допомагати вирішувати проблемні питання іноземним студентам

Грудень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

За дорученням ректора ДНМУ, професора Петра Кондратенка у Кропивницькому продовжують допомагати вирішувати проблемні питання іноземним студентам.

Скарги студентів фіксують та надають правову допомогу та перекладача.

Зокрема, громадянин Пакистану Ігбал Фаісаль поскаржився, що контрактер забрав у нього документи для оформлення візи, яка діє до 18 грудня. Та досі немає ні візи, ні документів.

Хлопець розповів, що вже сплатив агентові за навчання та хвилювався, що його змусять знову сплатити.

Помічник ректора Сергій Нестеров пояснив, що додаткову оплату за навчання з нього брати не будуть. Окрім цього, Ігбал вже був у деканаті, де йому пояснили, що він продовжить навчання у січні, якщо пред'явить документи на перебування в Україні.

Ігбал розповів, що перші два курси навчався в Китаї, потім вирішив перевестись до України. Він має лише копії оригіналів документів про навчання, оскільки, за його словами, віддав оригінали агенту і той направив їх до Києва. Але документи про академрізницю та оригінали інших сертифікатів мають бути в ДНМУ для продовження навчання студента на законній основі.

Ігбалу порадили частіше спілкуватися з агентом, щоб він виконав свої зобов'язання. Також від університету можуть надати правову допомогу та перекладача.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool