У Кропивницькому продовжується бібліо-гурманія

Квітень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

 

 

Як стверджують експерти компанії GfK Ukraine в своєму останньому дослідженні, половина українців торік не взяла в руки жодної книжки. Інша половина прочитала щонайменше чотири книжки.

Перед бібліотекарями завжди стоїть завдання: залучити користувачів до читання, показати, що майже будь-яка проблема описана у книгах та є шляхи її вирішення, а відповіді на питання теж можна знайти у творах. Зорієнтувати читачів у книжковому потоці та зформувати читацький смак може мобільна виставка «Читай зі смаком».

Мета виставки - показати книгу оригінально, щоб зацікавити читачів, привернути увагу до різножанрової художньої літератури.
Протягом тижня бібліотекарі центральної бібліотеки (площа Дружби Народів, 6) проводили огляд розділів виставки, бесіди про книги, презентації з дегустацією, літературний фуршет та інше. Пізнати українське на смак допомогла гра-пазл « Склади карту України та визнач видатних письменників кожної області».

Різноманітні книги, представлені на нашій виставці, розкривають читачу «смак» Книги і він сам обирає собі книжкове меню, виходячи з власних потреб.
Виставка доповнена фруктами, ляльками, вишивками та іншими аксесуарами.

Читачі із задоволенням роблять селфі на фоні виставки,прислухаються до рекомендацій бібліотекарів і роблять свій вибір. У великому книжковому меню дійсно важко вибрати «найсмачнішу» книгу.
Своєю яскравістю, креативністю і наповненням виставка привертає до себе увагу читачів і колег. Дуже приємно раз у раз чути схвальні відгуки:

«Як оригінально!», «Дуже цікаво!», «Треба прочитати!», «Молодці!».
Оригінальним доповненням виставки стала корзинка з новинками, з якої можна вибрати свіженькі літературні смаколики.

В бібліотеці на Вас завжди чекає «апетитне читання», а книжкове меню з різноманітними смаками підвищить Ваш літературний апетит.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool