У Кропивницькому продавали квитки до кінотеатру на неіснуючий масовий захід

Червень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

У Кропивницькому  екіпажу партульній поліції  надійшов виклик (шахрайство).

Заявник повідомив що йому продали квитки до кінотеатру на неіснуючий масовий захід, також чоловік вказав, що цього дня , близько 14-ї години відбудеться зустріч з особою, яка продала йому 3 білети. Зустріч мала відбутися біля площі Б. Хмельницького.

Отримавши інформацію від 113 екіпажу спільно з 152 екіпажем було відпрацьовано територію в районі пл.Б.Хмельницького та виявлено 3-х малолітніх осіб які підозрюються в шахрайстві та отримували грошову винагороду за вищевказане діяння. Та при цьому розповсюджували інформацію в соц.мережах.
Також з`ясували, що всього за декілька днів було продано близько 40 білетів на неіснуючий захід. На місце події викликано СОГ

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool