У Кропивницькому прийнято рішення про заборону руху транспортних засобів

Січень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1398 | Коментарі: 0

Сьогодні на засіданні обласного оперативного штабу для вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій прийнято рішення про обмеження із 12 години руху для проїзду великогабаритного транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області.

У зв'язку із значним погіршенням погодних умов, вдень 6 та протягом доби 7 січня на території Кіровоградської області очікуються складні погодні умови: сильний сніг, місцями дуже сильний, сильна хуртовина. В східній частині області сильні опади, сильна ожеледь. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер 15-20 м/с.

У зв'язку із очікуванням подальшого погіршення погодних умов із 15.00 год. буде введено заборону на виїзд всіх категорій транспортних засобів на автодорогах області дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області.

Також повідомляємо, що із 10 години введено заборону на виїзд та в'їзд всіх категорій транспортних засобів на автодорогах загального користування державного та місцевого значення Одеської та Миколаївської областей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool