У Кропивницькому привітали жінок-рятувальниць (фото)

Березень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 513 | Коментарі: 0

5 березня, напередодні Міжнародного дня боротьби за права жінок та міжнародний мир, в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області відбулись урочисті заходи із дотриманням карантинних вимог з метою відзначення досягнень у професії та громадській діяльності працівниць Управління та підпорядкованих підрозділів.

Начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк звернувся до колег-рятувальниць зі словами вдячності за сумлінне виконання службових обов’язків, особистий внесок у справу цивільного захисту та активну громадську діяльність.

«Виконуючи свої професійні обов’язки, ви робите важливий внесок у діяльність Служби порятунку Кіровоградщини. Кожна з вас, дорогі колеги, обрала нелегкий шлях у житті – служити українському народові.

Завдяки вам, ми досягли високого рівня довіри населення до нашої служби. Дякую вам та вітаю із святом рівності, нескореності, сили!»

У Кропивницькому привітали жінок-рятувальниць

У Кропивницькому привітали жінок-рятувальниць

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool