У Кропивницькому припинили злочинну діяльність двох наркозбувачів

Листопад 12, 2018 | Новини | Переглядів: 717 | Коментарі: 0

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області довели причетність жителів Кропивницького, 41 та 35 років, до збуту наркотичних засобів і психотропних речовин.

У результаті проведення обшуків за місцем проживання чоловіків було виявлено і вилучено опій та інгредієнти для його виготовлення, а також марихуану та метамфетамін.

За результатами експертиз за цими фактами буде прийнято рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Чоловіки раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків. Нині одного з них затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідство триває.

Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30.

Нагадаємо, у Кропивницькому поліцейські ліквідували нарколабораторію з виготовлення метамфетаміну.

За матеріалами
управління протидії наркозлочинності
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool