У Кропивницькому презентували віртуальну фотовиставку до Дня журналіста (ВІДЕО)

Червень 06, 2020 | Новини | Переглядів: 1236 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна організація НСЖУ разом з порталом fotoinform.net презентували у місті Кропивницький віртуальну фотовиставку «Журналісти Кіровоградщини в обличчях».

Шановні колеги!

Ви стійко перебоюєте всі труднощі, в т. ч. - пов"язані з коронавірусом, продовжуючи свою важливу, відповідальну місію. Під час карантину завдаки вам люди не залишилися без інформації: важливої, потрібної, корисної... На жаль цьогоріч ми не можемо дозволити собі порушувати порядок і повноцінно відзначити наше професійне свято. Проте, ми вирішили присвятити Дню журналіста віртуальну фотовиставку. Сподіваємося, вона додасть вам натхнення і настрою. Приємного перегляду. Залишайтеся здоровими. Нехай у ваших родинах панують злагода і добробут, а у ваших ЗМІ зберігається гарна творча і фінансова атмосфера!

З повагою, правління ОО НСЖУ. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool