У Кропивницькому презентували україно-литовську платформу

Жовтень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

В Прес-клубі реформ презентували нову платформу www.lituk.eu, метою якої є впровадження суспільно важливих проектів за участю українських та литовських організацій третього сектору. 

Платформу створено у рамках україно-литовського проекту «Участь у державному управлінні: можливості для молоді», який впроваджується ГО «Молодіжна Альтернатива» та ГО «Асоціація місцевих громад Литви» (LVBOS) за сприяння Міністерства Закордонних Справ Республіки Литви.

Платформа дозволяє реєструвати профайли для українських і литовських неурядових організацій, ЗМІ, а також бюджетних установ – шкіл, бібліотек, дитячо-юнацьких центрів тощо та легко шукати партнерів зі схожими пріоритетами та напрямками діяльності.

На платформі також регулярно розміщуватимуться оголошення про конкурси та ґранти, спрямовані на посилення співпраці України та Литви, які фінансуються як за рахунок литовських урядових установ, так і за кошти Європейського Союзу, а також інформація про поточні проекти україно-литовської співпраці.

Платформа працює двома мовами – англійською і українською, що має полегшити пошук партнерів для невеликих громадських організацій та ініціативних груп з невеликих населених пунктів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool