У Кропивницькому презентували нову модель пасажирського транспорту

Вересень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

У центрі міста завод Часівоярські автобуси презентував нову модель пасажирського транспорту - РУТА 40С класу І М3. Підприємство випускає машини марки «Рута», які відрізняються кутовими кузовами з досить великою площею скління.

Автомобілі «Рута» змонтовані на шасі різних виробників: у Кропивницькому презентували автобус на базі шасі IVECO DAILY.

На презентацію запросили місцевих перевізників, а також представників обласного управління інфраструктури.Представник заводу Олександр Шищикін розповів про переваги автобусу «Рута».

- Наші автобуси виготовляються за державними стандартами, і в кожному із них згідно норм, передбачаються місця для людей з обмеженими фізичними можливостями. Сьогодні ми демонструємо автобус першого класу з інвалідним майданчиком, розрахований на перевезення 44 пасажирів і має18 місць для сидіння. А якщо у салоні буде перебувати людина з інвалідністю на візку - то стояти зможуть 23 пасажири. Вартість такого автобусу становить 1, 978 мільйона гривень. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool