У Кропивницькому презентували навчальний проект для батьків

Лютий 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

У середу, 15 лютого, в приміщенні Прес-клубу відбулась прес-конференція представників Батьківської ради Кропивницького та Благодiйного фонду «Берегиня миру».

Батьківська рада Кропивницького та Благодiйного фонду «Берегиня миру» презентували моніторинговий проект «Агенти впливу шкільної освіти».

Рід час реалізації проекту батьків школярів(по одному від школи) навчать моніторити закупівлі та витрати, які стосуються освіти. Зокрема, вони отримають знання про державнi закупiвлi, роботу з програмою Prozoro, E-data, роботу бюджетної комiсiї Кропивницької мicькради, особливостi пошуку iнформацiї вiд журналiстiв-викривачiв, написання запитiв про iнформацiю.

Пiсля тренiнгу «агенти впливу» 6 мiсяцiв будуть збирати та аналiзувати iнформацiю про фiнансування своєї школи.

Зареєструватися на тренiнг «агентів впливу» можна не пізніше 21 лютого 2017 до 20 год. 00 хв. Відбір учасників проекту - конкурсний. Всі відібрані учасники будуть поінформовані до 22 лютого и отримають запрошення до участі в проекті на електронну адресу.

Анкета за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1zZsdV7iOLDKvpAhyWn2EBHGOxEgRXOA51nGWN_4ICKo/edit?c=0&w=1

Навчання відбудеться 23-24 лютого 2017 року у примiщеннi Кiровоградскої обласної бiблiотеки для юнацтва (м.Кропивницький, вул. Декабристiв 6/15) з 9 до 17 години.

Також під час прес-конференції її учасники повідомили про роботу «гарячої лінію» Батьківської ради: 068 192 29 44, 095 559 13 73

Захід відбувся за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках проекту "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що адмініструється ГО Центр"Жiночi перспективи»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool