У Кропивницькому презентували методичний посібник

Лютий 22, 2019 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

22 лютого психологічною службою Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з науковцями Донецького національного медичного університету, Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, секції валеології та медицини Кіровоградської академії наук учнівської молоді для слухачів групи підвищення кваліфікації Навчального пункту АРЗСП Управління було проведено презентацію посібника «Практичні рекомендації щодо покращення якості сну й підвищення рівня працездатності особового складу пожежних частин м. Кропивницького», який був створений за результатами проведеного дослідження серед рятувальників м. Кропивницький.

Доповідачами було проаналізовано та узагальнено дослідження, які проводились серед пожежних у країнах Євросоюзу та Південної Кореї. На основі подібних методик і було проведено аналогічне дослідження серед рятувальників Кіровоградщини. Слід зазначити, що ця проблематика вперше досліджується на території України.

Під час презентації особовий склад мав змогу ознайомитись з тим, як професійні чинники позначаються на якості їхнього сну, і навпаки – як режим сну впливає на психофізіологічний стан і працездатність рятувальника, а також виникнення виробничого травматизму. Докладно було висвітлено поради щодо оптимізації відпочинку після бойового чергування та нормалізації одного з найважливіших процесів людини – сну.
Зустріч дала змогу зрозуміти, яким важливим є повноцінний відпочинок і сон для людини у збереженні психічного і фізичного здоров'я, підтримання на високому рівні працездатності особового складу ДСНС України.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool