У Кропивницькому представлені книги пам’яті героям Небесної Сотні та воїнам АТО

Серпень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до воїнів ООС в бібліотеці-філії №9 функціонує постійно діюча виставка «Там, де земля горить!». 

На виставці представлені: книги пам’яті героям Небесної Сотні та воїнам АТО, збірки поезій місцевих поетів, присвячених захисникам України та художні твори про події на сході України.

Користувачі нашої бібліотеки безмежно вдячні всім землякам, хто ніс і нині несе військову службу в зоні ООС, за ту відвагу, яку вони проявляють, захищаючи українську землю, ризикуючи здоров’ям та життям.

Доземний уклін Вам і слава, наші воїни!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool