У Кропивницькому працює волонтерський, гуманітарний простір

Квітень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

В обласному центрі на базі спеціалізованої юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Надія» працює «СпівДія простір Кіровоградщини» – волонтерський, гуманітарний простір, що реалізує державні засади молодіжної політики у напрямку національно-патріотичного виховання, фізичної культури і спорту.

Тут серед безлічі проєктів відбувається навчання, майстер-класи тощо. Сьогодні тематичний майстер-клас провели фахівці Служби порятунку Кіровоградщини щодо вибухонебезпечних предметів (застарілих і сучасних), правил використання первинних засобів пожежогасіння, практичних прийомів по зниженню стресу, тривожності, паніки.

Зараз кожен громадянин розуміє, що необхідно уміти дбати про себе в різних складних умовах, тому подібні навчання з базових навичок виживання, психологічної самодопомоги є вкрай актуальні. Рятувальники готові долучатись до кожного навчального проєкту, аби навчити громадян важливим знанням.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool