У Кропивницькому працює консультаційний центр захисту прав споживачів

Січень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 608 | Коментарі: 0

З початку поточного року у місті Кропивницький  до Консультаційного центру вже звернулося 34 мешканця області 

Питання, з якими зверталися до фахівців громадяни, найчастіше стосувалися придбання неякісних товарів або неякісного надання послуг.

В ході роботи спеціалісти у сфері захисту прав споживачів надали роз’яснення щодо прав споживачів у випадку придбання неякісних товарів або неякісного надання послуг та допомогли 14 громадянам у складанні заяв до суб’єктів господарської діяльності.

До того ж за результатами роботи Консультаційного центру з початку року суб’єкти господарювання повернули споживачам 7 023 грн за неякісні товари та послуги.

Для отримання консультацій з питань захисту прав споживачів, допомоги в оформленні заяв відповідно до встановлених вимог законодавства, у випадку порушення ваших прав як споживача, звертайтеся:

за телефоном: (0522) 32 14 58
за адресою: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84, кабінет 410
на електронну поштову скриньку: incpekcia1@ukr.net


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool