У Кропивницькому працівники пологового будинку були ознайомлені про своє звільнення

Грудень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Сьогодні, 9 грудня, комісія з реорганізації пологового будинку №2 імені Святої Анни провела своє чергове засідання і зустрілася з трудовим колективом медичного закладу.

Голова комісії Наталія Дзюба ознайомила колектив з двома наказами, виданими на виконання рішення міської ради від 17 листопада 2016 року "Про оптимізацію мережі лікувально-профілактичних закладів комунальної власності м. Кропивницького та реорганізацію пологового будинку № 2 ім. "Святої Анни" шляхом приєднання до пологового будинку № 1".

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Відповідно до першого наказу, всі працівники пологового будинку № 2 ознайомлені з інформацією про своє наступне вивільнення з 07 березня 2017 року. Інспектор з кадрів лікарні імені Святої Анни отримала доручення забезпечити ознайомлення працівників до 16 грудня 2016 року з його змістом.

Другим наказом, одночасно, всі члени трудового колективу пологового будинку №2 отримали пропозиції щодо свого подальшого працевлаштування в пологвому будинку №1.
- Всі працівники пологового будинку отримали пропозиції на рівноцінні посади, - відзначила начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук. – У людей є час подумати, вони можуть скористатися пропозицією, можуть мати власне бачення свого подальшого працевлаштування, хтось захоче залишитися в перспективі у штаті нової міської лікарні №2, яка буде створюватися на площах пологового будинку №2. Усі процедури реорганізації здійснюються у повній відповідності з діючим законодавством. За дотриманням прав медиків пильно слідкують профсрілки.
Правовий інспектор праці обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Ольга Заватій підтвердила під час зустрічі, що всі дії з реорганізації закладів у Кропивницькому до цього часу виконувалися у правовій площині.

Всі працівники лікарні Святої Анни особисто ознайомлювалися з текстами наказів і ставили свої підписи. Хто хотів, мав можливість у відповідній графі написати власне побажання щодо свого майбутнього місця праці. Одним із перших підпис під наказами поставив і головний лікар пологового будинку №2 Володимир Капко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool