У Кропивницькому працівники поліції встановили особу підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки

Грудень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

До відділу поліції надійшло повідомлення від 64-річної кропивничанки про скоєння стосовно неї злочину. Жінка позбулася мобільного телефону вартістю три тисячі гривень.

За інформацією правоохоронців, ввечері чоловік проник до квартири пенсіонерки, штовхнув жінку та, заволодівши її мобільним, зник у невідомому напрямку.

«У результаті проведення комплексу розшукових заходів працівники карного розшуку встановили особу грабіжника. Ним виявився 26-річний місцевий житель.
Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Розслідування триває. За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool