У Кропивницькому працівники поліції викрили серійного крадія

Лютий 06, 2017 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Чоловік зрізав дроти між опорами повітряних ліній. Своїми діями завдав не лише матеріальних збитків підприємству, а й клопоту місцевим жителям, які залишилися без телефонного зв’язку. Працівникам поліції вдалося припинити злочинну діяльність особи.

Повідомлення про крадіжку кабелів телефонної мережі надійшло до Кропивницького відділу поліції від керівництва підприємства зв’язку.

«Правоохоронці викрили у низці злочинів 25-річного раніше судимого чоловіка. Вночі злодій за допомогою кусачок зрізав дроти, потім обпалював їх та продавав. Отримані кошти у сумі 4 тисяч гривень витратив на власні потреби. Загалом зловмисник викрав близько 900 метрів кабелю», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває.
Злодію, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, нині загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool