У Кропивницькому працівники поліції отримали подяки

Квітень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

Аби вручити заслужені відзнаки правоохоронцям, на нараду обласного главку прибув заслужений майстер спорту України, екс-заступник голови обласної організації ФТС «Динамо» в Кіровоградській області, а нині представник федерації велоспорту України – Олександр Симоненко. 

Звертаючись до присутніх, Олександр Сергійович висловив вдячність керівнику поліції області Сергію Кондрашенку за підтримку і розвиток спорту в очолюваному ним колективі, а також передав Подяки двом працівникам, які допомагали організовувати безпеку дорожнього руху під час проведення чемпіонату міста з велосипедного спорту на шосе.

Відзнаки отримали дільничний офіцер поліції Кіровоградського районного відділення поліції Вікторія Андрєєва та інспектор відділу превенції патрульної поліції Кропивницького відділу поліції Володимир Мусянович.

Правоохоронцям побажали подальших успіхів у роботі і подякували за професійне виконання своїх службових обов’язків по належному підтриманню порядку та турботі про життя і безпеку людей.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool