У Кропивницькому працівники музею вимушені працювати у верхньому одязі (ВІДЕО)

Листопад 18, 2020 | Новини | Переглядів: 1330 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 листопада, а у Музеї мистецтв досі відсутнє теплопостачання повідомляє FOTOINFORM.NET

Зараз температура у будівлі без централізованого опалення знижується до позначки 10 градусів тепла. Працівники музею вимушені працювати у верхньому одязі та включати кондиціонери для обігріву, щоб якось підняти температуру в приміщенні.

«Ситуація, яка склалася з включенням опалення в Музеї мистецтв, кричуща та недопустима. Сьогодні вже 18 листопада, а Музей мистецтв без централізованого опалення. На вулиці вже мінусова температура, а назавтра обіцяють погіршення погоди, сніг. Ми далі не зможемо використовувати для обігріву приміщення свою систему кондиціювання, яка перемкнута на тепло та якою вимушені зараз користуватися. В музеї знаходяться різні твори мистецтва міжнародного рівня, які повинні зберігатися в належних умовах. Наразі ми не бачимо, як буде вирішуватися проблема з відновленням у нас централізованого опалення. Раніше розповідали про пориви, що їх ліквідують і потрібно тільки почекати. Але зараз з'ясувалося, що в центрі міста торгові павільйони були побудовані на тепломережі і у тепловиків немає доступу, щоб відремонтувати тепломережу», - розповідає заступниця директора Музею мистецтв Ганна Осіпова.

Детальніше про проблему музейників дивіться у нашому відео.



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool