У Кропивницькому працівники музеїв отримали обласні відзнаки (ФОТО)

Травень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського обласного краєзнавчого музею та Музею мистецтв отримали обласні відзнаки. 

У Кропивницькому працівники музеїв отримали обласні відзнаки

У Кропивницькому працівники музеїв отримали обласні відзнаки

У Кропивницькому працівники музеїв отримали обласні відзнаки

У Кропивницькому працівники музеїв отримали обласні відзнаки


Нагороди до Міжнародного дня музеїв вручили голова обласної ради Юрій Дрозд і заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова сьогодні, 18 травня.

«Від імені обласної ради та депутатського корпусу вітаю працівників музеїв з професійним святом. 140 років тому розпочався шлях сучасного краєзнавчого музею. Сьогодні це не просто місце, де зберігаються наші культурні цінності, а центр розвитку освіченого громадянина України. Через війну, головні історичні експозиції знаходяться на збереженні, проте їх замінили виставки й освітні заходи про боротьбу України за незалежність. Попереду в музейних закладів ще багато роботи. Майбутні покоління мають знати про героїзм наших захисників у всіх деталях. Бажаю натхнення на нові звершення!», - зазначив у вітальному слові Юрій Дрозд.

Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради нагородили Валентину Пархомчук, завідувача відділу історії Кіровоградського обласного краєзнавчого музею. Також Грамотами обласної ради відзначили Антоніну Гладкову, головного бухгалтера Кіровоградського обласного краєзнавчого музею, і Ольгу Шаповал, провідного зберігача фондів Музею мистецтв.

Урочистості відбулись у рамках відзначення 140-річчя музейної справи на Кіровоградщині.

Нагадаємо, Міжнародний день музеїв відзначається щорічно відповідно до рішення ХІ Генеральної конференції Міжнародної ради музеїв, яка відбулась у травні 1977 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool