У Кропивницькому працівники кримінального блоку поліції підбили підсумки роботи

Листопад 08, 2017 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Результати оперативно-службової діяльності відповідних підрозділів було розглянуто на нараді під головуванням заступника начальника обласного главку відомства Андрія Бензара.

Насамперед, звертаючись до підлеглих, Андрій Валерійович звернув увагу на пріоритети у роботі оперативних підрозділів, визначені керівництвом Національної поліції України, та зміни, що найближчим часом відбудуться в кримінальному блоці.

«У даний час вирішується питання щодо запровадження в Кіровоградській області проекту зі створення Управління детективів, до складу якого ввійдуть 70 % оперативних працівників та 30 % слідчих.

Крім того, у подальшому планується змінити систему підбору та навчання кандидатів на посади в підрозділи кримінальної поліції. Що стосується набору на посади детективів із числа діючих працівників кримінальної поліції, для них передбачено проходження курсів професійної перепідготовки за вказаним напрямком діяльності», - зазначив заступник начальника поліції області Андрій Бензар.

Продовжилося засідання наради розглядом підсумків роботи за 10 місяців поточного року.

Загалом було зазначено, що протягом звітного періоду підрозділами кримінальної поліції розкрито більше 3360 кримінальних правопорушень, з яких 46 умисних убивств, 54 факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень та 16 – ТТУ зі смертю, 47 розбійних нападів, понад 150 грабежів, більше 3,1 тисяч крадіжок, майже 90 фактів незаконних заволодінь транспортними засобами, понад 180 осіб викрито у незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою.

За матеріалами
управління карного розшуку
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool