У Кропивницькому працівник колонії проносив засудженим наркотики

Жовтень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 601 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки Державної установи «Кропивницька виправна колонія», який проносив на територію колонії заборонені речі.

Досудовим розслідуванням установлено, що у червні поточного року, молодший інспектор проніс у шкарпетках на територію установи три поліетиленових пакетика з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Заборонені речі у працівника колонії виявили працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького ВП ГУНП в області у приміщенні кімнати догляду персоналу.
Згодом експертиза показала, що у виявлених та вилучених пакетах містився наркотичний засіб – метадон.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Першого слідчого відділу Слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві.
Наразі обвинувальний акт за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України направлено на розгляд суду.

Санкція статті за скоєне передбачає покарання від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool