У Кропивницькому послугами ЦНАПу можна скористатися і у суботні дні (ФОТО)

Жовтень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1373 | Коментарі: 0

Центр надання адміністративних послуг у міській раді приймає громадян у шестиденному робочому режимі. Вже третю суботу поспіль міський ЦНАП обслуговує відвідувачів.

Про це повідомив начальник управління адміністративних послуг Антон Шевченко під час прес-конференції у міській раді сьогодні, 25 жовтня..

Відтепер кропивничани зручно для себе, у вихідний день можуть скористатися послугами спеціалістів ЦНАПу і отримати необхідні дозвільні документи у сфері землевпорядкування чи містобудування, здійснити реєстрацію місця проживання чи оформити підприємництво.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Серед новацій, запроваджених ЦНАПом у поточному році – додаткова юридична допомога мешканцям міста. Її можна отриамти у відділі надання безоплатної вторинної правової допомоги. Особлива увага, відзначив Антон Шевченко, приділяється малозабезпеченим категоріям громадянам і вимушено переселеним особам. У суботні дні послугами ЦНАПу можна скористатися від 8.00 до 15.00.
- Людям зручно, вони приходять у свій вільний день, їм не потрібно відпрошуватися на роботі, - відзначила начальник відділу реєстрації місця проживання особи Катерина Струк. – Ми очікуємо, що потік відвідувачів по суботах буде збільшуватися і наші спеціалісти надаватимуть їм консультації.

Катерина Струк.

Багато мешканців міста приходять, щоб оформити реєстрацію через зміну назви міста чи вулиці. Така послуга надається відразу і безкоштовно, підкреслила начальник відділу, але вона не є обов’язковою. Тож без нагальної потреби, можна не попішати.
Відділ активно працює над оцифруванням паперових носіїв з інформацією про ремісце реєстрації громадян, відзначила Катерина Струк. Очікується, що вже наступного року буде створений електронний Реєстр територіальної громади, а за ним і Державний демографічний реєстр громадян.

В планах ЦНАПу на найближчий період – запровадження електронного документообігу у виконавчих органах міської ради. Антон Шевченко проінформував, що такий програмний комплекс вже закуплений, він пройшов тестове експлуатування, за результатами якого розробник вніс необхідні зміни і доповнення.

Антон Шевченко

Після того, як система електронного обігу документів запрацює, кожен громадянин матиме змогу через інтернет – сервіси відслідковувати рух своєї зави чи листа, бачити в режимі он-лайн, на якому етапі розгляду перебуває документ.

Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool