У Кропивницькому посадовці міської ради вчилися стилям ділового мовлення

Вересень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

У міській раді Кропивницького продовжив роботу постійно діючий семінар для посадових осіб виконавчих органів, на яких покладено обов’язки з ведення діловодства. Навчання відкрила керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Провела ж навчання для діловодів виконавчих органів міської ради методист Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації Кіровоградської обласної державної адміністрації Катерина Бондаренко

 Вона ознайомила учасників семінару із різновидами мовних стилів та зупинилася на особливостях слововживання в діловій українській мові.

Посадовці мали можливість на практиці закріпити отримані знання в ході навчальних конструктивних діалогів, під час яких вони використовували публіцистичний, розмовний, художній, науковий та діловий стилі мовлення.

Заняття пройшло цікаво і у невимушеній атмосфері.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool