У Кропивницькому попрощалися з Ігорем Французаном

Червень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному центрі провели в останню путь учасника операції об’єднаних сил, молодшого сержанта, командира відділення зенітного артилерійського взводу військової частини А3137 Ігоря Французана.

Військовослужбовець загинув 6 червня цього року в Донецькій області під час бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника.

Попрощатися з Ігорем Французаном прийшли сотні людей. Серед них його близькі, друзі, колеги по роботі, бойові побратими, від обласної влади – голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Ігор Французан народився 27 серпня 1976 року в селі Пенькіно Новомиргородського району Кіровоградської області. Закінчив Пастирську загальноосвітню школу, пройшов строкову військову службу. В серпні 2015 року був призваний по мобілізації до Кіровоградського Об'єднаного міського військового комісаріату. У квітні 2017 року він підписав контракт зі Збройними Силами України та брав участь в антитерористичній операції на Сході України.

Поховали Героя на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool