У Кропивницькому помер відомий лікар

Жовтень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 2179 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький висловлюють співчуття родині Яриніч із-за тяжкої втрати іх батька, повідомляє FOTOINFORM.NET

Вчора в обласному центрі помер Почесний громадянин міста Кіровограда, заслужений лікар України Володимир Яриніч.

«Важка мить, яку не можна описати словами… Все своє життя Ти присвятив боротьбі з цією клятою хворобою, врятувавши тисячі життів.
Ти повертав віру у життя, дозволяв знову йому радіти.І практично до останнього дня Ти займався лікувальною справою.По-іншому Ти просто не вмів.
Не дарма кажуть, що таких як Ти більше не було.Але у всій цій гущі подій, у всіх цих переживаннях за здоров’я пацієнтів, Ти зовсім забув про себе і дозволив життю непомітно піти...Сьогодні Тебе не стало…Батьку, нам Тебе дуже не вистачатиме!Ти наша гордість і недосяжний приклад для наслідування!Я намагатимуся робити все, що в моїх силах, аби Тебе не підвести і відповідати тим високим стандартам професійності, порядності та людяності, яким ти мене все життя навчав Ми Тебе дуже Любимо! Спочивай з миром!», - написав на своїй сторінці у фейсбуці Костянтин Яриніч.

ФОТОИНФОРМ висловляє свої співчуття родині Яриніч. Тримайтеся.

 помер Почесний громадянин міста Кіровограда, заслужений лікар України Володимир Яриніч.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool