У Кропивницькому поліцейським вручили заохочення

Липень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Сьогодні під час розширеної наради начальник поліції області Сергій Кондрашенко передав Почесні грамоти, Грамоти та Подяки МВС України розшуковцям, працівникам управління превентивної діяльності і тренінгового центру. Також у відомство завітав голова правління ПрАТ «Кіровоградобленерго» Олександр Стрюченко, щоб подякувати працівникам поліції за розкриття злочинів, пов’язаних із розкраданням майна підприємства.

Очільник поліції Кіровоградщини нагадав про один із таких прикладів, коли за кілька днів працівники Світловодського відділу вийшли на слід зловмисника, причетного до злочину, через який жителі району залишилися без світла та мешканці 4 міст потерпали без водопостачання. У подальшому поліцейські встановили і особу спільника крадія.

Керівник енергопостачального підприємства вручив Подяки за співпрацю у напрямку протидії подібним кримінальним правопорушенням начальнику поліції області Сергію Кондрашенку та представникам карного розшуку обласного главку, Світловодського відділу і Кіровоградського районного відділення поліції.

Відомчі заохочення отримали поліцейські, роботу яких відзначив особисто Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Серед них працівники управління карного розшуку Нацполіції області, яким вдалося попередити замовне вбивство, та інспектори роти поліції особливого призначення ГУНП в області, що несли службу із забезпечення публічної безпеки у місті Київ та під час патрулювання виявили і вилучили в двох громадян пістолет та наркотичні засоби.

Ще одним приємним моментом стало вручення Подяки МВС України представниці прекрасної статі колективу поліції області Ользі Гусак – старшому інспектору тренінгового центру, судді національної категорії з панкратіону.

Нагадаємо, Ольга представляла Кіровоградщину, виступивши головним суддею на змаганнях із панкратіону на «Кубок Міністра внутрішніх справ України-2017».

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool