У Кропивницькому поліцейські зустрілися з водійським колективом «Укрпошти»

Березень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Цього тижня працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Нацполіції області зустрілися з водійським колективом публічного акціонерного товариства «Укрпошта».

Щоденно десятки працівників підприємства беруть безпосередню участь у дорожньому русі, долаючи іноді за добу близько тисячі кілометрів, адже на них чекають у найвіддаленіших куточках області.

Саме для того, аби нагадати водіям, що ігнорування правил може призвести до трагічних наслідків та відповідальності, керівництво організації і проводить профілактичні зустрічі своїх працівників із поліцейськими.

Спілкування неабияк зацікавило людей, що вже мають чималий досвід керування транспортними засобами. Зокрема, у водіїв виникли питання щодо змін у законодавстві, яке стосується сфери безпеки дорожнього руху.

Поліцейські, у межах своєї компетенції, надали присутнім вичерпні відповіді та застерегли водіїв від необачності на шляхах і закликали до безумовного дотримання правил дорожнього руху.

За матеріалами відділу управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool