У Кропивницькому поліцейські влаштували міні-ярмарок вакансій

Березень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Захід відбувся 15 березня у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості за участі громадян, які мають на меті працевлаштуватися.

Представники управління кадрового забезпечення ГУНП в області Олена Серебреннікова та Олена Яковенко детально розповіли про умови вступу до лав Національної поліції, зокрема, що стосуються конкурсного відбору та реєстрації. Продемонстрували шукачам роботи відеопрезентацію щодо умов проходження конкурсу, порядку подачі документів, вимог до претендентів та поетапний процес відбору поліцейських.

У результаті проведеного міні-ярмарку з 28 учасників – 7 осіб зацікавилися запропонованими вакансіями, заповнили відповідні анкети Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості та отримали координати для можливого подальшого працевлаштування.

Управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool